Sint Maarten 11 november

Sint Maarten valt dit jaar op een zondag. Enkele bewoners hebben ons gevraagd of de kinderen op die dag Sint Maarten gaan lopen of op een andere dag de huizen langsgaan.

In sommige andere dorpen is Sint Maarten verplaatst omdat dit beter uitkomt met iets wat georganiseerd wordt door bijvoorbeeld de winkeliers. Dat is in Emmer-Compascuum niet het geval. Het Sint Maartenlopen hoeft dus niet verplaatst te worden. Hierover is ook overleg geweest met Dorpsbelangen Emmer-Compascuum.

We hopen dat veel kinderen op 11 november weer in hun buurt de huizen zullen langsgaan met hun lampionnetjes om liedjes te zingen!

Lampionoptocht 8 november

In Emmer-Compascuum wordt altijd een extra Lampionoptocht georganiseerd door de Stichting Promotie Emmer-Compascuum (SPEC) met medewerking van de ondernemersvereniging. Dat is dit jaar op 8 november. De kinderen vertrekken in optocht met hun lampionnetjes vanaf De Deele. Er is muzikale begeleiding door dweilorkest Dinges. Na afloop krijgt elk kind een zakje met snoep. Voor meer informatie over de Lampionoptocht zie de pagina Evenementen, Lampionoptocht.


Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op 10 januari hadden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe sporthal. We kregen een rondleiding en het was mooi om eens kennis... Lees verder >>