Sint Maarten 11 november

Sint Maarten valt dit jaar op een zondag. Enkele bewoners hebben ons gevraagd of de kinderen op die dag Sint Maarten gaan lopen of op een andere dag de huizen langsgaan.

In sommige andere dorpen is Sint Maarten verplaatst omdat dit beter uitkomt met iets wat georganiseerd wordt door bijvoorbeeld de winkeliers. Dat is in Emmer-Compascuum niet het geval. Het Sint Maartenlopen hoeft dus niet verplaatst te worden. Hierover is ook overleg geweest met Dorpsbelangen Emmer-Compascuum.

We hopen dat veel kinderen op 11 november weer in hun buurt de huizen zullen langsgaan met hun lampionnetjes om liedjes te zingen!

Lampionoptocht 8 november

In Emmer-Compascuum wordt altijd een extra Lampionoptocht georganiseerd door de Stichting Promotie Emmer-Compascuum (SPEC) met medewerking van de ondernemersvereniging. Dat is dit jaar op 8 november. De kinderen vertrekken in optocht met hun lampionnetjes vanaf De Deele. Er is muzikale begeleiding door dweilorkest Dinges. Na afloop krijgt elk kind een zakje met snoep. Voor meer informatie over de Lampionoptocht zie de pagina Evenementen, Lampionoptocht.


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>