14 nov Informatie-/inschrijfavond glasvezel bedrijventerrein Emmer-Compascuum

1 okt – 1 dec: Campagne voor aanleg van glasvezel in het buitengebied van de gemeente Emmen.

Het bedrijventerrein van Emmer-Compascuum heeft ook alleen traag internet via de telefoonlijn. Daarom komen de bedrijven/woningen op dit bedrijventerrein ook in aanmerking voor dit glasvezelnetwerk!

Als 50% van de ‘witte’ adressen in de gemeente Emmen meedoen, gaat de aanleg van glasvezel naar deze adressen door!!

Op woensdag 14 november, 20.00 uur, wordt er informatie gegeven in de kantine van Formido, Kijlweg 3, Emmer-Compascuum. U kunt er al uw vragen stellen. Martijn Betlem, projectleider GlasDraad Drenthe, zal een korte presentatie geven. Hartmann Automatisering zal aanwezig zijn om te helpen bij het maken van de keuze en het inschrijven. Ook zal Angela Wolbers er zijn van de bewonersinitiatiefgroep Snel Internet Buitengebied Emmen.

‘Witte’ adressen zijn adressen zonder aansluiting op coax-kabel of glasvezel. Daar is dus alleen internet mogelijk via de telefoonlijn. Er gaat steeds meer via internet en we willen steeds betere kwaliteit. Alleen coax-kabel of glasvezel kunnen aan de toekomstige vraag voldoen.

Blijf bij de tijd, maak gebruik van deze kans, neem een aansluiting op glasvezel van GlasDraad Drenthe.

Er is keuze uit 4 providers: Solcon, Multifiber, W3Serve en CBizz.

Meer informatie op de website van de bewonersinitiatiefgroep www.sibe.online of het bedrijf dat de aanleg realiseert drenthe.glasdraad.nl.


Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op 10 januari hadden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe sporthal. We kregen een rondleiding en het was mooi om eens kennis... Lees verder >>