11 mei rondleiding en borrel in molen

Er komt weer een gezellige netwerkbijeenkomst voor de leden: op woensdagavond 11 mei, in Molen Grenszicht in Emmer-Compascuum.

We zijn om 19.30 uur welkom in de molen van de familie Geerdink en de vrijwillige molenaars. De molen draait. We kunnen in kleine groepjes een rondleiding met uitleg krijgen door de molen, het museum en de winkel. Ook met uitleg waar alle gebouwen vroeger voor gebruikt zijn. De anderen zijn dan in de bezoekersruimte aan de koffie.

Na een kort informatief gedeelte is er een borrel met snackproeverij. Kevin Siersema van Kwalitaria Het Middelpunt, en misschien ook Kevin Lin van Snackbar ’t Centrum, maken voor ons, speciaal voor deze gelegenheid, kleine proefsnacks en sausjes die nog niet zo bekend zijn.

Deze avond is bedoeld voor de leden en meewerkende gezinsleden.

Ook introducés zijn welkom: ondernemers in het dorp die nog geen lid zijn.

Aanmelden: Uiterlijk 6 mei via info@ondernemersvereniging-ec.nl.


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>