11 mei rondleiding en borrel in molen

Er komt weer een gezellige netwerkbijeenkomst voor de leden: op woensdagavond 11 mei, in Molen Grenszicht in Emmer-Compascuum.

We zijn om 19.30 uur welkom in de molen van de familie Geerdink en de vrijwillige molenaars. De molen draait. We kunnen in kleine groepjes een rondleiding met uitleg krijgen door de molen, het museum en de winkel. Ook met uitleg waar alle gebouwen vroeger voor gebruikt zijn. De anderen zijn dan in de bezoekersruimte aan de koffie.

Na een kort informatief gedeelte is er een borrel met snackproeverij. Kevin Siersema van Kwalitaria Het Middelpunt, en misschien ook Kevin Lin van Snackbar ’t Centrum, maken voor ons, speciaal voor deze gelegenheid, kleine proefsnacks en sausjes die nog niet zo bekend zijn.

Deze avond is bedoeld voor de leden en meewerkende gezinsleden.

Ook introducés zijn welkom: ondernemers in het dorp die nog geen lid zijn.

Aanmelden: Uiterlijk 6 mei via info@ondernemersvereniging-ec.nl.


Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op 10 januari hadden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe sporthal. We kregen een rondleiding en het was mooi om eens kennis... Lees verder >>