Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en het was een mooie avond met geanimeerde gesprekken.

Deze keer werden we gastvrij onthaald door ons lid Henri Mensen, agrariër met een zonnepark in ons dorp (op de foto met groen shirt). Hij vertelde over de aanloop en realisatie van zijn project.

Als tweede onderdeel op het programma kregen we uitleg van twee bestuursleden van De Koepel. Zij vertelden wat De Koepel doet: koepelorganisatie op het gebied van detailhandel in de gemeente Emmen. Onze vereniging is recent ook aangesloten.

Daarna moesten we zelf in actie komen voor de quiz! Wie weet het meeste over Emmer-Compascuum? Pittige vragen, soms! Het was gezellig, iedereen kreeg na afloop een certificaat voor succesvolle deelname 😅 en de winnaars kregen een zak drop/snoep.

De monumenten in het dorp, die kende niet iedereen. ‘Die moeten we de volgende keer maar eens gaan bezoeken’, werd er gezegd. Wie weet?

Er kwamen nog meer verhalen los, dus we moesten nog even langer blijven met een drankje en een hapje.

Ben je ondernemer en wil je ook graag verbinding met de andere ondernemers? Word ook lid! Op onze website kun je alle informatie vinden. Of mail naar info@ondernemersvereniging-ec.nl.


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>