Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en het was een mooie avond met geanimeerde gesprekken.

Deze keer werden we gastvrij onthaald door ons lid Henri Mensen, agrariër met een zonnepark in ons dorp (op de foto met groen shirt). Hij vertelde over de aanloop en realisatie van zijn project.

Als tweede onderdeel op het programma kregen we uitleg van twee bestuursleden van De Koepel. Zij vertelden wat De Koepel doet: koepelorganisatie op het gebied van detailhandel in de gemeente Emmen. Onze vereniging is recent ook aangesloten.

Daarna moesten we zelf in actie komen voor de quiz! Wie weet het meeste over Emmer-Compascuum? Pittige vragen, soms! Het was gezellig, iedereen kreeg na afloop een certificaat voor succesvolle deelname 😅 en de winnaars kregen een zak drop/snoep.

De monumenten in het dorp, die kende niet iedereen. ‘Die moeten we de volgende keer maar eens gaan bezoeken’, werd er gezegd. Wie weet?

Er kwamen nog meer verhalen los, dus we moesten nog even langer blijven met een drankje en een hapje.

Ben je ondernemer en wil je ook graag verbinding met de andere ondernemers? Word ook lid! Op onze website kun je alle informatie vinden. Of mail naar info@ondernemersvereniging-ec.nl.


Week van de Stenen Winkel: 13 t/m 19 mei 2024

Spaar mee en maak kans op een prachtig cadeaupakket, aangeboden door de deelnemende winkeliers! EMMER-COMPASCUUM – De winkeliers in Em... Lees verder >>

Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>