Expositie Agnes Tienstra, Harrie Heidema en Mischa Uitenbogaart (t/m 18 aug) 14-07-2024

Van 29 juni t/m 18 augustus 2024 kun je in Galerie Beeldbrengers stenen beelden en objecten in papier maché van Agnes Tienstra bewonderen. Daarnaast is er het werk van een schilder- en tekenduo, Harrie Heidema en Mischa Uitenbogaart. Zij maken realistische schilderijen en pasteltekeningen.

Tuinen bezichtigen

Agnes Tienstra woont in Meppen (bij Zweeloo) en heeft daar een beeldentuin die vrij toegankelijk is van mei tot en met oktober (adres: Brinken 1B). Ook Harrie en Mischa hebben een tuin die te bezichtigen is (HaMi Art, siertuin met kunst, op afspraak, adres: Westelijke Doorsnee NZ 23, Emmer-Compascuum, tel. 06 18406189).

Galerie Beeldbrengers

Galerie Beeldbrengers is open op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Adres: Oosterdiep westzijde 7A, 7881 GK Emmer-Compascuum (centrum). Er is ruim parkeergelegenheid achter het gebouw.

Meer informatie: https://beeldbrengers.nl/agnes-tienstra-harrie-heidema-mischa-uitenbogaart/


Hangende bloembakken

Dit jaar hangen er voor het eerst kleurige bloembakken met geraniums aan 20 lantaarnpalen in ons centrum. Ze geven een vrolijk en zomers aa... Lees verder >>

Nieuwe leden

We mochten in de afgelopen maanden twee nieuwe leden verwelkomen! Carin Timmers, CT Administraties en Koba Mink, Café Old Pub ... Lees verder >>