Expositie ‘Wat komt er op je pad?’ 01-03-2021

Verlengd t/m 14 maart 2021! Tijdelijk gesloten

In het najaar van 2020 nodigde Galerie Beeldbrengers iedereen uit om een werkstuk aan te dragen met het thema ‘Wat komt er op je pad?’. Daar kwamen veel reacties op uit de hele regio. Er zijn 17 inzendingen opgenomen in de tentoonstelling, van Willie Banda, Christine Lamme, Marijke van Proosdij, Conny Muilwijk, Willem Komduur, Joan Daams, Erna Savenije, Ina Davids, Annie van Rijs, Annie Warringa, Gretha Fidder en van Schilderclub Westerbork: Casper Vinke, Erwin de Boer, Ineke Stevens-Tijdeman, Minie Vos en Janny Oostenbrink.

De werkstukken variëren van schilderijen en digitale kunst tot een beschilderde kom en geborduurd textiel. De kunstenaars hebben in korte teksten aangegeven hoe zij op het idee voor het werkstuk kwamen. De werkstukken gaan o.a. over de waarde van wandelingen maken en verrassende ontdekkingen tegenkomen, in de natuur of bijvoorbeeld bij het opruimen in je eigen huis, maar ook over vrijheid en voldoening.

De galerie is tijdelijk gesloten. Maar alle 17 werkstukken zijn wel te bekijken via deze link: https://mailchi.mp/dd9c987562ab/expositie-10-wat-komt-er-op-je-pad. Hier lees je ook hoe je je stem kunt uitbrengen op je favoriete werkstuk.

Meer info: www.beeldbrengers.nl, https://facebook.com/beeldbrengers.

Nieuwsbrief februari 2021: https://mailchi.mp/82ef1b2459f3/nieuwsbrief-februari-2021


Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op 10 januari hadden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe sporthal. We kregen een rondleiding en het was mooi om eens kennis... Lees verder >>