Kunst- en hobbymarkt Compas 17-09-2023

Op zondag 17 september kunnen kunstliefhebbers tussen 11.00 en 16.30 uur hun hart ophalen op de kunstmarkt in Emmer-Compascuum. Professionele en amateurkunstenaars tonen hun werk op die dag. Samen zorgen zij voor een heel divers aanbod. Het belooft een creatieve en gezellige dag te worden!

Er zijn niet alleen kunstzinnige en creatieve producten te zien en te koop, er zijn ook andere activiteiten. Zo is er ‘Kunst en kitsch’. De bezoekers kunnen tussen 13.00 en 15.00 uur in het Dorpshuis hun bijzondere voorwerpen laten beoordelen door de erkende taxateur.

Daarnaast zijn er doe-activiteiten en demonstraties. Je zult ook Vincent van Gogh ontmoeten, die, net als 140 jaar geleden, in Drenthe is om het veenlandschap en de bewoners te schilderen. De kinderen kunnen een rondje ezeltjerijden. En natuurlijk is er ook aan eten en drinken gedacht. In het Dorpshuis kan men terecht voor lekkere warme wafels en snacks, koffie, thee en andere drankjes.

Locatie: In en achter Dorpshuis De Foxel, Foxel 14, 7881 PH Emmer-Compascuum. Het buitenterrein ligt langs het herstelde riviertje de Runde en is dus ook te bereiken via het fietspad door het natuurgebied.

Boek nu een kraam!

Informatie over kunstmarkt en deelname: Gretha Fidder, 06-11118231 of jaapfidder@home.nl.

www.beeldbrengers.nl/kunstmarkt

Facebook-pagina van kunstmarkt Compas


Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op 10 januari hadden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe sporthal. We kregen een rondleiding en het was mooi om eens kennis... Lees verder >>