Kunst- en hobbymarkt Compas 17-09-2023

Op zondag 17 september kunnen kunstliefhebbers tussen 11.00 en 16.30 uur hun hart ophalen op de kunstmarkt in Emmer-Compascuum. Professionele en amateurkunstenaars tonen hun werk op die dag. Samen zorgen zij voor een heel divers aanbod. Het belooft een creatieve en gezellige dag te worden!

Er zijn niet alleen kunstzinnige en creatieve producten te zien en te koop, er zijn ook andere activiteiten. Zo is er ‘Kunst en kitsch’. De bezoekers kunnen tussen 13.00 en 15.00 uur in het Dorpshuis hun bijzondere voorwerpen laten beoordelen door de erkende taxateur.

Daarnaast zijn er doe-activiteiten en demonstraties. Je zult ook Vincent van Gogh ontmoeten, die, net als 140 jaar geleden, in Drenthe is om het veenlandschap en de bewoners te schilderen. De kinderen kunnen een rondje ezeltjerijden. En natuurlijk is er ook aan eten en drinken gedacht. In het Dorpshuis kan men terecht voor lekkere warme wafels en snacks, koffie, thee en andere drankjes.

Locatie: In en achter Dorpshuis De Foxel, Foxel 14, 7881 PH Emmer-Compascuum. Het buitenterrein ligt langs het herstelde riviertje de Runde en is dus ook te bereiken via het fietspad door het natuurgebied.

Boek nu een kraam!

Informatie over kunstmarkt en deelname: Gretha Fidder, 06-11118231 of jaapfidder@home.nl.

www.beeldbrengers.nl/kunstmarkt

Facebook-pagina van kunstmarkt Compas


Hangende bloembakken

Dit jaar hangen er voor het eerst kleurige bloembakken met geraniums aan 20 lantaarnpalen in ons centrum. Ze geven een vrolijk en zomers aa... Lees verder >>

Nieuwe leden

We mochten in de afgelopen maanden twee nieuwe leden verwelkomen! Carin Timmers, CT Administraties en Koba Mink, Café Old Pub ... Lees verder >>