Vredeswandeling in Week van de Vrede 21-09-2022

Woensdagavond 21 september is om 18.00 uur de start van de vredeswandeling bij de Mariakapel van de katholieke kerk in ons dorp.

Dit gebeurt in het kader van de internationale Vredesweek die gehouden wordt van 17 tot en met 25 september. Vrede is zo belangrijk, want vanuit vrede kun je opbouwen. We bidden voor vrede. We praten over vrede. Wat betekent vrede voor u? Ver weg, maar ook dichtbij huis.

In de vredeswandeling lopen we naar de grens om daarmee aan te geven dat vrede niet stopt bij een grens. Vrede gaat en moet over alle grenzen heengaan.

Om 18.00 uur is het vertrek. Om 19.00 uur zijn we terug voor een viering in de kerk met aansluitend koffiedrinken in het parochiehuis bij de kerk. Wij hopen dat veel mensen mee gaan doen.

Met vriendelijke groet,
De Vom-werkgroep van de katholieke kerk. (Vom staat voor vrede/ontwikkeling/missie.)

Info: Ans Berendsen, abpragt@hotmail.com


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>