Muziek aan ’t woater 2016 was weer mooier

 

Het muziekfestival begon om 18.00 uur en gelukkig werd het droog om 19.00 uur. Bijna heel het dorp is toen wel even wezen kijken en het werd gezellig druk, de hele avond. Er was van alles te zien en te doen.

Om te beginnen was er een lange sliert van kraampjes langs het Hoofdkanaal, tussen de brug en de muziekkoepel. Aan het eind daarvan was een kraam met groot vermaak, want daar kon je eieren gooien op een bord waar een slachtoffer vrijwillig achter mocht gaan staan, met zijn hoofd door een gat.

Er waren twee muziekpodia: het hoofdpodium en de muziekkoepel. Daar werden afwisselend voorstellingen gegeven. In de muziekkoepel deden eerst de jongste dansmariekes van carnavalsvereniging de Kainbongels een dansje en kregen een warm applaus. In de loop van de avond deden ook de oudere dansmariekes hun acts, tussen de optredens op het hoofdpodium door.

Op het hoofdpodium hebben maar liefst 7 bands opgetreden. Er was een tent met banken en er waren banken in de openlucht. En er was natuurlijk van alles te eten en te drinken. Kortom, het was een groot succes. Het feest is georganiseerd door de pas opgerichte Stichting Promotie Emmer-Compascuum (SPEC) en is door o.a. de Ondernemersvereniging Emmer-Compascuum gesponsord.

Wij hebben een aantal foto’s geplaatst in een album, nieuwsgierig? Bekijk ze hier


Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op 10 januari hadden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe sporthal. We kregen een rondleiding en het was mooi om eens kennis... Lees verder >>