Tuinconcert: Maarten Peters 10-08-2024

Maarten Peters komt na Simon & Garfunkel (in 2022) weer terug naar De Hoofdmeesterstuin. De reden: omdat hij solo op zijn allerbest is.
In dit geval kun je je afvragen wat “Solo” betekent. Zo speelt hij op diverse instrumenten en zullen de liedjes soms verstild en soms verpakt worden in een landschap van geluiden. De muzikale illusie van een complete band op het podium, maar “Solo” gespeeld.
Maarten Peters heeft zich de afgelopen jaren bekwaamd om op subtiele wijze nieuwe technieken toe te passen in zijn muziek. Naast eigen werk zoals “White horses in the snow” zal hij een selectie spelen uit het wereldrepertoire van o.a. the Beatles, Sting, Crosby Stills Nash and Young, The Moody blues, Supertramp en zoveel meer.
Hij zal met zijn muziek en verbindende verhalen je een avond bezorgen waarin je wordt ondergedompeld door de taal van muziek en waar bovenal “genieten” centraal staat.
Zaterdag 10 augustus, 19.30 tot 21.30 uur.
De Hoofdmeesterstuin. Kanaal A Noordzijde 16, 7881 KG Emmer-Compascuum

Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op 10 januari hadden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe sporthal. We kregen een rondleiding en het was mooi om eens kennis... Lees verder >>