Woensdag 11 januari: Netwerkavond voor leden bij Bentlage

19.00 uur:                          Inloop met koffie
19.30 uur:                          Workshop online marketing
22.00-23.00 uur:               Nieuwjaarsborrel

Elk lid mag iemand meenemen, bijvoorbeeld een partner, collega of medewerker.

Graag vooraf aanmelden via: info@ondernemersvereniging-ec.nl.

 

Workshop Online marketing

Omdat je kennis hoort te delen!
Halen we internetgoeroe David Zwietink naar Emmer-Compascuum. Wil je graag wat bijleren over online marketing? Dan is dit je kans.

De organisatoren van de succesvolle StadsBBQ Emmen, die op 18 september in het oude dierenpark werd gehouden, doen woensdag 11 januari voor ondernemers -gratis- een boekje open over hun eigen Facebookmarketing.
Anne Wessel en Jannet Westebring hebben de mogelijkheden van Facebook flink benut om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen bij de eerste StadsBBQ. En dat is gelukt. Er kwamen naar schatting zo’n 24.000 mensen op het festijn af.
Het succes is grotendeels te danken aan de inzet van Facebook en andere online marketingtools. Op allerlei manieren kregen inwoners van Emmen en omgeving het evenement via het sociale medium onder ogen.
De Emmense onderneemsters willen graag hun kennis delen met collega-ondernemers en iets van hun succes overbrengen. De eerste gelegenheid daartoe is deze woensdagavond 11 januari. De training is gratis.

Vriendelijke groet,

Angela Wolbers

 

Secretaris Ondernemersvereniging Emmer-Compascuum

Kloosterweg 30

7881 LG Emmer-Compascuum

Tel. 0591-357209

www.ondernemersvereniging-ec.nl

www.facebook.com/ondernemersverenigingEC


Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op 10 januari hadden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe sporthal. We kregen een rondleiding en het was mooi om eens kennis... Lees verder >>