Ledenvergadering 15 feb. 2017

De avond begon met een praatje door Paul van Gestel, bekend handbaltrainer en coach voor bedrijven. Zijn favoriete onderwerp is ’teamwerk’. Hij stelde enkele prikkelende vragen waarmee hij ons aan het denken zette over de vraag hoe wij ons als ondernemersteam kunnen versterken. Zie ook www.verbeterpresteren.nl.

Na de pauze volgde de ledenvergadering. Er waren 35 leden. De gebruikelijke onderwerpen zijn aan de orde geweest. Het verslag van de vorige ledenvergadering, het Jaarverslag 2016 en het Financieel verslag 2016 zijn goedgekeurd, de kascontrolecommissie heeft verslag gedaan en de begroting is besproken.

Er zijn twee nieuwe bestuursleden gekozen: Jaap Fidder en Mischa Uitenbogaart. Hiermee komt het aantal bestuursleden op zes en zoeken we dus nog één kandidaat.

Er zijn allerlei leuke en goede ideeën voor activiteiten naar voren gebracht en besproken.


Week van de Stenen Winkel: 13 t/m 19 mei 2024

Spaar mee en maak kans op een prachtig cadeaupakket, aangeboden door de deelnemende winkeliers! EMMER-COMPASCUUM – De winkeliers in Em... Lees verder >>

Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>