Paasei-puzzel: de uitslag

De Paasei-puzzel was een succes! Iedereen die meedeed, met of zonder kinderen, was enthousiast.

In de week voor Pasen waren er 18 paaseieren met letters te vinden in het centrum van Emmer-Compascuum. Vaak in etalages, soms ergens anders. Als de letters in de juiste vakjes op het deelnameformulier werden ingevuld, ontstond de zin: LENTE IN EMMERCOMPAS.

Er is goed gepuzzeld. We kregen 21 formulieren terug, allemaal met de goede oplossing. Bij het inleveradres kregen alle deelnemers een leuk paas-gelukspoppetje. Daar stond ook nog een grote pot met paaseitjes klaar voor de volgende puzzel: Raad het aantal eitjes in de pot! Het juiste antwoord was: 93.

Op vrijdag 10 april kregen 8 van de puzzelaars te horen dat ze hun prijs mochten ophalen.

De onderstaande prijzen waren beschikbaar gesteld door de winkeliers:

Boud’s Inn: waardebon, Slingerwinkel: waardebon voor letterslinger, Ploeg Rijwielcentrum: fietspomp van Jumbo, Veltrop & Withaar: sierkussen, Bijl Schoenen: damestas, Slagerij Veenhoven: waardebon, Kloppenburg bodyfashion: theedoek/keukendoekset, Creatieve decoraties voor jou: de pot met paaseitjes, voor degene die het aantal eitjes het beste had geraden.

Voor de kinderen waren er ook cadeautjes waar ze uit konden kiezen.

Alle winnaars waren erg blij met de gewonnen prijzen!


Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op 10 januari hadden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe sporthal. We kregen een rondleiding en het was mooi om eens kennis... Lees verder >>