27 sept. Banenmarkt ‘Emmer-Compascuum werkt’

Heb je als ondernemer een vacature? Wil je meedoen aan de banenmarkt?

Over het algemeen zijn er veel vacatures bij bedrijven en is het lastig om deze in te vullen. Menso organiseert, samen met Ondernemersvereniging Emmer-Compascuum, een banenmarkt voor de werkzoekenden in Emmer-Compascuum.

Datum: dinsdag 27 september, 15.00 – 17.00 uur. Locatie: mfc De Deele in Emmer-Compascuum.

Menso voert de Participatiewet uit voor de gemeente Emmen en helpt werkzoekenden bij het vinden van een passende werkplek (www.menso-emmen.nl). Zij doen dit met begeleiding, maatwerkoplossingen en in samenwerking met het onderwijs en werkgevers.

De banenmarkt is een pilot om te zien of deze methode een goede manier is voor de kandidaten van Menso om aan werk te komen. Daarom staat de banenmarkt nu alleen open voor kandidaten van Menso en nog niet voor andere werkzoekenden.

We hopen op veel belangstelling en dat de banenmarkt mensen aan het werk helpt!

Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Mail naar angelawolbers@ondernemersvereniging-ec.nl.


Week van de Stenen Winkel: 13 t/m 19 mei 2024

Spaar mee en maak kans op een prachtig cadeaupakket, aangeboden door de deelnemende winkeliers! EMMER-COMPASCUUM – De winkeliers in Em... Lees verder >>

Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>