27 sept. Banenmarkt ‘Emmer-Compascuum werkt’

Heb je als ondernemer een vacature? Wil je meedoen aan de banenmarkt?

Over het algemeen zijn er veel vacatures bij bedrijven en is het lastig om deze in te vullen. Menso organiseert, samen met Ondernemersvereniging Emmer-Compascuum, een banenmarkt voor de werkzoekenden in Emmer-Compascuum.

Datum: dinsdag 27 september, 15.00 – 17.00 uur. Locatie: mfc De Deele in Emmer-Compascuum.

Menso voert de Participatiewet uit voor de gemeente Emmen en helpt werkzoekenden bij het vinden van een passende werkplek (www.menso-emmen.nl). Zij doen dit met begeleiding, maatwerkoplossingen en in samenwerking met het onderwijs en werkgevers.

De banenmarkt is een pilot om te zien of deze methode een goede manier is voor de kandidaten van Menso om aan werk te komen. Daarom staat de banenmarkt nu alleen open voor kandidaten van Menso en nog niet voor andere werkzoekenden.

We hopen op veel belangstelling en dat de banenmarkt mensen aan het werk helpt!

Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Mail naar angelawolbers@ondernemersvereniging-ec.nl.


Interessante netwerkavond

Op deze avond gaf een van de leden een presentatie over zijn bedrijf. Daarnaast waren er twee medewerkers van Menso Emmen die vertelden ove... Lees verder >>

Solextocht voor leden was leuk!

De netwerkactiviteit op zaterdag 10 september 2022 was heel geslaagd. We hebben een mooie tocht gemaakt vanaf de tennisbaan via de Schuttin... Lees verder >>