27 sept. Banenmarkt ‘Emmer-Compascuum werkt’

Heb je als ondernemer een vacature? Wil je meedoen aan de banenmarkt?

Over het algemeen zijn er veel vacatures bij bedrijven en is het lastig om deze in te vullen. Menso organiseert, samen met Ondernemersvereniging Emmer-Compascuum, een banenmarkt voor de werkzoekenden in Emmer-Compascuum.

Datum: dinsdag 27 september, 15.00 – 17.00 uur. Locatie: mfc De Deele in Emmer-Compascuum.

Menso voert de Participatiewet uit voor de gemeente Emmen en helpt werkzoekenden bij het vinden van een passende werkplek (www.menso-emmen.nl). Zij doen dit met begeleiding, maatwerkoplossingen en in samenwerking met het onderwijs en werkgevers.

De banenmarkt is een pilot om te zien of deze methode een goede manier is voor de kandidaten van Menso om aan werk te komen. Daarom staat de banenmarkt nu alleen open voor kandidaten van Menso en nog niet voor andere werkzoekenden.

We hopen op veel belangstelling en dat de banenmarkt mensen aan het werk helpt!

Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Mail naar angelawolbers@ondernemersvereniging-ec.nl.


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>