Solextocht voor leden was leuk!

De netwerkactiviteit op zaterdag 10 september 2022 was heel geslaagd. We hebben een mooie tocht gemaakt vanaf de tennisbaan via de Schuttingslaan naar het kartcentrum. Af en toe moesten we even stoppen, want het valt niet mee om 38 solexen bij elkaar te houden, omdat ze niet allemaal even snel lopen.

Vanaf de kartbaan richting Weerdinge om vanuit het centrum Weerdinge richting Emmerschans te toeren. In Emmerschans hebben we een stop gemaakt om een ijsje te eten. 

10 minuten later de gemotoriseerde fietsen weer aangelopen om vervolgens via Rondweg, fietsbrug Sint Gerardusstraat, naar Barger-Oosterveld te rijden, weer richting Emmer-Compascuum.

Al met al een mooi rondje van bijna 30 km, waarbij de weergoden ons natuurlijk zeer goed gestemd waren.

Aangekomen bij de tennisbanen had slagerij Veenhoven de BBQ reeds geïnstalleerd en de tafels opgemaakt, zodat we direct konden aanschuiven.

40 personen hebben enorm genoten van het eten en de geweldige sfeer onder elkaar. Iemand zei zelfs: “Ik zie alleen maar lachende mensen“. Een dag die zeker voor herhaling vatbaar was, dan eventueel met een andere activiteit.