Expositie Collin de Bruin en Conny Muilwijk 20 maart t/m 9 mei 2021 09-05-2021

Van 20 maart t/m 9 mei zijn bij Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum collages met knipgedichten en schilderijen met tempera en bladgoud van Collin de Bruin te zien. Daarnaast exposeert Conny Muilwijk er haar glaskunst.

Collin de Bruin heeft 33 jaar voor de klas gestaan en is ook nu nog kunstdocent op een middelbare school. Daarnaast werkt hij drie dagen per week in zijn atelier.

In zijn recente werk zie je twee passies van hem: de natuur en de poëzie. Collin neemt je mee op een wonderlijke reis naar het binnenste van de verbeelding, daar waar de dromen wonen. En hij doet dat met woorden én met beelden. We zien een prachtige serie collages met knipgedichten, die je raken.

Daarnaast laat Collin de schilderijenserie Goldleaf zien. Tijdens wandelingen trof hem de vergankelijkheid van de natuur en hij wilde die vastleggen. Hij heeft de schilderijen gemaakt met tempera en bladgoud. Tempera is een oude verfsoort, die gemaakt wordt door kleurpigmenten te mengen met eidooier, lijnolie en water. Collin is lid van Kunstenaars Vereniging Flevoland. Meer informatie: www.collindebruin.com.

Van Conny Muilwijk zijn er schalen en sieraden (kettinghangers en oorbellen) van glas te zien. Conny is van jongs af aan geïnteresseerd in kunst en techniek. Zij heeft gemerkt dat haar scheppingsdrang het beste tot haar recht komt als ze gebruik maakt van moderne technieken, leidend tot abstracte werken. Conny is lid van Kunstenaarscollectief Souza. Zie ook www.connymuilwijkvermeer.blogspot.com.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Bezoek is welkom op elke dag, maar maak eerst een afspraak via beeldbrengers@gmail.com.

Adres: Oosterdiep WZ 7A, 7881 GK Emmer-Compascuum. De toegang is gratis. Er is ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.

Meer info: www.beeldbrengers.nl, https://facebook.com/beeldbrengers.


29 sept. Banenmarkt 'Emmer-Compascuum werkt'

Over het algemeen zijn er veel vacatures bij bedrijven en is het lastig om deze in te vullen. Menso organiseert, samen met Ondernemersveren... Lees verder >>

Nieuwe leden

De commissie Ledenwerving, Henriëtte Kwant en Fred Bloemendaal, is van start gegaan en met goed resultaat: We mochten in de afgelopen ... Lees verder >>