Kerstmusical en kerstmarkt 11-12-2022

In de katholieke Sint Willehaduskerk aan het Hoofdkanaal Oostzijde in Emmer-Compascuum wordt zondag 11 december de kerstmusical Kerst Compleet opgevoerd.

De voorstelling begint om 15.00 uur. De toegang is gratis. Aansluitend op de voorstelling is er van 16.00 tot 18.00 uur een kerstmarkt, waar men ook terecht kan voor een hapje en een drankje.

De musical is speciaal voor de gelegenheid geschreven en dus totaal nieuw. Er zal een aantal bijzondere acteurs op het podium verschijnen, zoals oud-burgemeester en voormalig gedeputeerde Cees Bijl en verschillende pastores uit de omgeving. Het verhaal speelt zich af in het evenementenbureau Sterre-Pragt. Ook zal de baby dit jaar een verrassing zijn. Aan de productie wordt door vijftig mensen meegewerkt. De organisatoren verwachten een bomvolle kerk te kunnen begroeten.

Bron: www.zuidenvelder.info

 


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>