Kerstmusical en kerstmarkt 11-12-2022

In de katholieke Sint Willehaduskerk aan het Hoofdkanaal Oostzijde in Emmer-Compascuum wordt zondag 11 december de kerstmusical Kerst Compleet opgevoerd.

De voorstelling begint om 15.00 uur. De toegang is gratis. Aansluitend op de voorstelling is er van 16.00 tot 18.00 uur een kerstmarkt, waar men ook terecht kan voor een hapje en een drankje.

De musical is speciaal voor de gelegenheid geschreven en dus totaal nieuw. Er zal een aantal bijzondere acteurs op het podium verschijnen, zoals oud-burgemeester en voormalig gedeputeerde Cees Bijl en verschillende pastores uit de omgeving. Het verhaal speelt zich af in het evenementenbureau Sterre-Pragt. Ook zal de baby dit jaar een verrassing zijn. Aan de productie wordt door vijftig mensen meegewerkt. De organisatoren verwachten een bomvolle kerk te kunnen begroeten.

Bron: www.zuidenvelder.info

 


Bestuurslid gezocht

Wij zijn nog op zoek naar een (aankomend) nieuw algemeen bestuurslid voor de ondernemersvereniging, zodat wij in maart 2023 weer een voltal... Lees verder >>

In 2022 gesponsord

Emmer-Compascuum is een actief dorp waarin veel organisaties mooie evenementen organiseren. In 2022 heeft de Ondernemersvereniging deze... Lees verder >>