Musical Emmer-Compassion 02-04-2023

De Emmer-Compassion wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. Vorig jaar is het evenement nog als film verschenen, maar dit jaar vindt het weer live plaats in de katholieke kerk van Emmer-Compascuum. Dat gebeurt zondag 2 april vanaf 19.00 uur.

Al vele jaren doen hieraan leden van de katholieke, baptisten en protestantse kerk mee. Het belooft een avond te worden waarin verbondenheid, ontroering en blijdschap voelbaar is voor iedereen.

Om 18.15 uur start de processie met het verlichte kruis vanaf het marktplein. Iedereen kan zich daarbij aansluiten en meelopen. Voor de mensen die meelopen met de processie wordt een plaats vrijgehouden in de kerk. Maar men kan ook meteen naar de kerk gaan. De toegang is gratis.

Bron: De Zuidenvelder, 21 maart 2023


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>