Nieuwjaarsreceptie voor leden 11-01-2019

We nodigen de leden van Ondernemersvereniging Emmer-Compascuum van harte uit voor onze nieuwjaarsreceptie op vrijdag 11 januari bij zalencentrum Bentlage (Hoofdkanaal oz 73). Partners zijn ook welkom.

We beginnen om 19.30 uur met koffie/thee. Graag laten we dan de meest recente kaart zien van de centrumvernieuwing zoals de gemeente deze op 12 december heeft voorgesteld aan de ontwerpgroep centrumvernieuwing. We willen graag kort hierover met de leden van gedachten wisselen.

Daarna brengen we met elkaar een toast uit op het nieuwe jaar en wordt het verder gewoon een gezellige avond. We willen om ongeveer 22.00 uur de avond weer afsluiten en huiswaarts gaan.

Het is fijn als je voor 8 januari even laat weten of je wilt komen en met hoeveel personen. Mail: info@ondernemersvereniging-ec.nl.


Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op 10 januari hadden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe sporthal. We kregen een rondleiding en het was mooi om eens kennis... Lees verder >>