Nieuwjaarsreceptie voor leden 11-01-2019

We nodigen de leden van Ondernemersvereniging Emmer-Compascuum van harte uit voor onze nieuwjaarsreceptie op vrijdag 11 januari bij zalencentrum Bentlage (Hoofdkanaal oz 73). Partners zijn ook welkom.

We beginnen om 19.30 uur met koffie/thee. Graag laten we dan de meest recente kaart zien van de centrumvernieuwing zoals de gemeente deze op 12 december heeft voorgesteld aan de ontwerpgroep centrumvernieuwing. We willen graag kort hierover met de leden van gedachten wisselen.

Daarna brengen we met elkaar een toast uit op het nieuwe jaar en wordt het verder gewoon een gezellige avond. We willen om ongeveer 22.00 uur de avond weer afsluiten en huiswaarts gaan.

Het is fijn als je voor 8 januari even laat weten of je wilt komen en met hoeveel personen. Mail: info@ondernemersvereniging-ec.nl.


Week van de stenen winkel: 8 - 14 mei 2023

Wij doen mee aan de Week van de stenen winkel! Dat is van 8 t/m 14 mei 2023. Welke winkels hebben zich al aangemeld? Creatieve De... Lees verder >>

Landelijke Opschoondag: 18 maart

Op zaterdag 18 maart doen we mee aan de Landelijke Opschoondag! Het centrum van Emmer-Compascuum wordt ons doelgebied. Een winkelgebied zon... Lees verder >>