Opening expositie Greetje Stanneveld (schilderijen) en Conny Muilwijk (glaskunst) 13-07-2019


Vanaf 13 juli t/m 1 september zijn in Galerie Beeldbrengers schilderijen te zien van Greetje Stanneveld-Medema en glaskunst van Conny Muilwijk-Vermeer. Adres: Oosterdiep WZ 7A, 7881 GK Emmer-Compascuum.

De opening is op zaterdagmiddag 13 juli.

Greetje Stanneveld schildert wat haar raakt in een voorwerp, beeld of gedachte. Zij maakt gebruik van diverse technieken en materialen, waardoor haar schilderijen vaak ook elementen van een collage bevatten. Haar werken zijn zowel figuratief als abstract en ze zijn kleurig en fantasierijk.

Van Conny Muilwijk zijn er wandpanelen, schalen, borden en sieraden van glas te zien. Conny is van jongs af aan geïnteresseerd in kunst en techniek. Zij heeft gemerkt dat haar scheppingsdrang het beste tot haar recht komt als ze gebruik maakt van moderne technieken, leidend tot abstracte werken.

Meer info:

www.greetjestanneveld.weebly.com

connymuilwijkvermeer.blogspot.com

www.beeldbrengers.nl.

Galerie Beeldbrengers is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur.

Ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>