Opening expositie Gretha Fidder (materieschilderijen) en Marianne Kimmann (keramiek) 07-09-2019

Vanaf 7 september t/m 27 oktober zijn in Galerie Beeldbrengers materieschilderijen te zien van Gretha Fidder en keramiek van Marianne Kimmann-Wolbers. Adres: Oosterdiep WZ 7A, 7881 GK Emmer-Compascuum.

De expositie wordt geopend op zaterdag 7 september, 10.00 uur, door Erna de Graaf, beeldend kunstenaar uit Roswinkel, en door Angela Wolbers.

Gretha Fidder gebruikt de meest uiteenlopende materialen voor haar materieschilderijen, ook kleine voorwerpen, wat heel mooie en verrassende composities oplevert.

Marianne Kimmann volgt al 9 jaar met veel plezier keramiek/kleicursussen in Valthe. Ze is begonnen met boetseren en plaatwerk. Daarna ging ze ook achter de draaischijf bezig, wat wel even wennen was. Het centreren van de klei was best lastig en geregeld mislukte er weer een werkstuk. Nu zijn er al heel wat mokjes, kommen en andere voorwerpen gedraaid. Op de expositie zijn mooie producten te zien van het boetseren en het plaatwerk.

Meer info: www.beeldbrengers.nl.

Galerie Beeldbrengers is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur.

Ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.


Week van de Stenen Winkel: 13 t/m 19 mei 2024

Spaar mee en maak kans op een prachtig cadeaupakket, aangeboden door de deelnemende winkeliers! EMMER-COMPASCUUM – De winkeliers in Em... Lees verder >>

Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>