Opening expositie Gretha Fidder (materieschilderijen) en Marianne Kimmann (keramiek) 07-09-2019

Vanaf 7 september t/m 27 oktober zijn in Galerie Beeldbrengers materieschilderijen te zien van Gretha Fidder en keramiek van Marianne Kimmann-Wolbers. Adres: Oosterdiep WZ 7A, 7881 GK Emmer-Compascuum.

De expositie wordt geopend op zaterdag 7 september, 10.00 uur, door Erna de Graaf, beeldend kunstenaar uit Roswinkel, en door Angela Wolbers.

Gretha Fidder gebruikt de meest uiteenlopende materialen voor haar materieschilderijen, ook kleine voorwerpen, wat heel mooie en verrassende composities oplevert.

Marianne Kimmann volgt al 9 jaar met veel plezier keramiek/kleicursussen in Valthe. Ze is begonnen met boetseren en plaatwerk. Daarna ging ze ook achter de draaischijf bezig, wat wel even wennen was. Het centreren van de klei was best lastig en geregeld mislukte er weer een werkstuk. Nu zijn er al heel wat mokjes, kommen en andere voorwerpen gedraaid. Op de expositie zijn mooie producten te zien van het boetseren en het plaatwerk.

Meer info: www.beeldbrengers.nl.

Galerie Beeldbrengers is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur.

Ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>