Prinsenbal 2021 19-11-2021

Carnaval mag weer beginnen en hoe! Met Prinsenbal 2021 trapt de carnavalsvereniging De Kainbongels het nieuwe seizoen 2021-2022 af. Wie wordt de nieuwe Prins en wordt hij komend seizoen vergezeld door een Adjudant of Prinses? Om daarachter te komen zit er niets anders op dan op dit feest te komen. Omdat het nu eindelijk weer mag, pakt de vereniging dit jaar extra uit met een Big Mysterie Guest, een hint hiervan zit opgesloten in de flyer. Samen met Dj Erik Grevink organiseert De Kainbongels een knalfeest als nooit tevoren! Kortom:

“Het wordt een feest waarvan je morgen niets meer weet”…..of toch wél???

Tot vrijdag 19 november! Vanaf 20.00 uur. Feesttent bij Manege De Stijgbeugel, Westerdiep westzijde 122, Emmer-Compascuum.

 

Let op: door wijzigingen in coronaregels kunnen aanvang en sluitingstijden veranderen. Check van tevoren de website van De Kainbongels en/of de social media!

 

Info & Kaarten: https://cv-dekainbongels.nl/event/prinsenbal-2021/

 


Mooist versierde Kerstdorp

Maak van jullie dorp het mooist versierde Kerstdorp van Zuidoost-Drenthe! Versier jullie straat, of gedeelte daarvan, of huis/tuin. Maak... Lees verder >>

16 okt: Opening JD Kringloop!

Op 16 oktober 2021 openen Jeroen en Diana Leenderts hun nieuwe winkel onder de naam 'JD Kringloop'. Op die zaterdag zal de winkel open zijn... Lees verder >>