Tuintheater: The story of David Bowie 26-06-2022

Als er één popartiest is wiens verhaal zich voor een theatervoorstelling leent, dan is het David Bowie wel. De personages, de fantastische muziek, de legende… Hij wordt beschouwd als een van de invloedrijkste rockmuzikanten vanaf de jaren zestig tot heden.

In deze unieke voorstelling neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, het soms woelige leven, de indrukwekkende carrière en het imposante oeuvre van één van ’s werelds grootste muzieklegendes: David Bowie.
Voor deze “masterclass” neemt Alexander vocaal specialist Rias Baarda mee, die zich gespecialiseerd heeft in het leidend voorwerp. Het wordt dus een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.
Rias wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist: Robbert Tuinhof.

Adres: De Hoofdmeesterstuin, Kanaal A noordzijde 16, 7887 KG Emmer-Compascuum.

Zondag 26 juni, 15.00 tot 17.00 uur.

Ticket: 22,50 euro

https://www.dehoofdmeesterstuin.nl/tuintheater/the-story-of-david-bowie/


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>