Tuintheater: The story of David Bowie 26-06-2022

Als er één popartiest is wiens verhaal zich voor een theatervoorstelling leent, dan is het David Bowie wel. De personages, de fantastische muziek, de legende… Hij wordt beschouwd als een van de invloedrijkste rockmuzikanten vanaf de jaren zestig tot heden.

In deze unieke voorstelling neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, het soms woelige leven, de indrukwekkende carrière en het imposante oeuvre van één van ’s werelds grootste muzieklegendes: David Bowie.
Voor deze “masterclass” neemt Alexander vocaal specialist Rias Baarda mee, die zich gespecialiseerd heeft in het leidend voorwerp. Het wordt dus een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.
Rias wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist: Robbert Tuinhof.

Adres: De Hoofdmeesterstuin, Kanaal A noordzijde 16, 7887 KG Emmer-Compascuum.

Zondag 26 juni, 15.00 tot 17.00 uur.

Ticket: 22,50 euro

https://www.dehoofdmeesterstuin.nl/tuintheater/the-story-of-david-bowie/


Week van de Stenen Winkel: 13 t/m 19 mei 2024

Spaar mee en maak kans op een prachtig cadeaupakket, aangeboden door de deelnemende winkeliers! EMMER-COMPASCUUM – De winkeliers in Em... Lees verder >>

Landelijke Opschoondag: 23 maart 2024

We plannen een opschoonactie in het centrum op zaterdag 23 maart! Help je mee? Een schoon centrum ziet er veel gezelliger uit. Op 23 maa... Lees verder >>