Viersprongloop met bedrijvenloop 29-04-2018

41ste editie Viersprongloop te Emmer-Compascuum

Zet 29 april 2018 maar alvast in uw agenda, want dit jaar houdt buurtvereniging de Viersprong voor de 41ste keer de Viersprongloop.

Hardloper

Dit jaar organiseren we voor het eerst naast de 5 en 10, de 15 km. De route zal na het succes van vorig jaar dit jaar voor de 2e keer door het centrum van het dorp en langs de visvijver gaan. U kunt zich als hardloper nog tot op de dag van het evenement inschrijven. Voor alle afstanden geldt een inschrijftarief van € 5,00 en u kunt zich vanaf 12:30 inschrijven in ons buurtgebouw.

Bedrijven-verenigingsloop

Naast hardloper kunt u zich ook als bedrijf/vereniging opgeven en promoten met een team van 3 tot 5 lopers. De mannen en vrouwen lopen gezamenlijk en de drie snelste tijden per ploeg vormen samen de totaaltijd voor het eindklassement. Het inschrijfgeld voor elk team bedraagt € 15 en u kunt zich opgeven via het mailadres deviersprong96@hotmail.com.

Wilt u meedoen met meer dan een team dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. De eerste teams hebben zich al opgegeven. Wilt u hen uitdagen, geef u dan snel op voor dit geweldige loopfestijn die dit jaar wordt gelopen in het hartje van Emmer-Compascuum.

Programma

5 km/bedrijven-verenigingsloop:              13:15

10 km/15 km                                :              14:00

                                                              

Locatie

Buurtgebouw “de Viersprong”, Westerdiep oz 96, te Emmer-Compascuum

Bij vragen of onduidelijkheden over het evenement kunt u ook contact opnemen met 0591-352754.

EHBO en sportmasseur zijn aanwezig. De lopen zijn op eigen risico.


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>