Gratis spelmiddag in openluchtzwembad 14-08-2019

Gratis Spelmiddag in het Openluchtzwembad Emmer-Compascuum aan de Kijlweg op woensdag 14 augustus! En dus ook gratis toegang tot het zwembad….

  • Klimglijhelling in het diepe bad.
  • In het familiebad kan er speciaal met waterschoenen gelopen worden over het water.
  • Bij de glijbaan komt een competitie ‘snel naar de bel’.

Bij al deze activiteiten zijn ook nog leuke prijsjes te winnen voor de kampioenen!

Kinderen kunnen zich laten schminken van 13.00 uur tot 14.00 uur, en voor de allerkleinsten is er ook de hele middag een springkussen aanwezig.

Om het feest nog completer te maken zijn ook de prijzen in de kiosk aangepast. Alles wat normaal meer kost dan € 1,00 gaat nu verkocht worden voor…. € 1,00 ! Patat, snacks, frisdranken, ijs..alleen deze middag voor € 1,00.

Het Openluchtzwembad is op deze dag GRATIS toegankelijk voor iedereen van 13.00 uur tot 18.00 uur. Dus neem je vader, moeder, broer, zus, oom, tante, oma of opa mee om gratis kennis te maken met het Openluchtzwembad van Emmer-Compascuum.

www.facebook.com/openluchtzwembad


Netwerkbijeenkomst 16 juni

Gisteravond hadden we een netwerkbijeenkomst voor onze leden, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er was een flinke opkomst en h... Lees verder >>

Leden volgen cursus social media

Op 9 mei waren we bij de eerste bijeenkomst van de cursus social media (van 4 lessen). 21 leden hadden zich hiervoor aangemeld. Iedereen he... Lees verder >>